Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Project in Detail Αρντίτ Βαλέρα

Το project   αυτό  έχει μια διαβάθμιση στο να είναι πιο χαμηλά τα σπίτια.Οι βιομηχανίες που είναι εγκαταλελημένες  θα καταστραφούν και θα γίνουν κοινωνικές και  πολιτισμικές εγκαταστάσεις για να αυξηθεί  η αξία τους.Δίνουν έμφαση στο να σεβαστούν τα ιστορικά στοιχεία του χώρου.Το project θα συμβάλλει στο οικολογικό χαρακτήρα της πόλης.Θα μπει ξανά σε χρησιμότητα η ιστορική παραλία της θάλασσας του Μαρμαρά.

Το design των κτηρίων θα είναι αντισεισμικό και κάθε μπλοκ θα είναι ανεξάρτητο.Εδώ πρέπει να συνδιάσουμε δίαφορες λειτουργίες σε ένα μέρος στον ίδιο χώρο.
Ο χώρος που θα γίνει το project έχει πολλά πλεονεκτήματα,γειτονεύει με το Κartal,είναι δίπλα στη θάλασσα Μαρμαρά .Περιβάλλεται από πράσινο,βρίσκεται κοντά σε ένα δίκτυο δρόμων καλά ανεπτυγμένο και σιδηροδρομικό,επίσης βρίσκεται και κοντά σε ένα αεροδρόμιο.


Το project προσφέρει αυτόνομες αστικές μονάδες,οι οποίες έχουν διάφορες αστικές και κοινωνικοικονομικές πιθανότητες και δυνατότητες ενός βιώσιμου περιβάλλοντος.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπλοκ κατοικιών,εγκαταστάσεις shopping,γραφεία,χώρους ψυχαγωγίας,πεζοδρομιμένες ζώνες (περιοχές και δημόσιους χώρους).
Θα υπάρχουν μεγάλοι χώροι parking.Τα κτήρια αποτελούνται κυρίως από ελαφριά κράματα μετάλλων για να είναι ευέλικτοι οι σκελετοί των κτηρίων.Η νέα ανάπτυξη και ωραιοποίηση της περιοχής έχει σαν κύριο στόχο να θέσει ένα παράδειγμα υψηλής ποιότητας για την υπόλοιπη πόλη,όσο αναφορά την σύγχρονη αρχιτεκτονική τις αστικές λύσεις και το lifestyle.
Το σχέδιο αυτό βασίζεται κυρίως στην ανάπτυξη της παραθαλάσσιας περιοχής και στη διατήρηση της πολιτιστικής και πολιτισμικής σταθερότητας.ς









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου